Boligemner i Berlin

Med sine knap 3,5 millioner indbyggere er Berlin den tredjestørste by i Europa og en af de politisk mest indflydelsesrige hovedstæder. En forsigtig prognose for 2030 forudser en befolkningstilvækst på op til 400.000 indbyggere. Arealet er ca. 9 gange større end Paris’, og befolkningstætheden er en af de højeste i Tyskland – kun overgået af München.

Berlin er stadig en meget ung hovedstad for det genforenede Tyskland og selvsagt stadig i rivende udvikling på mange områder – ikke mindst på ejendomsmarkedet, hvor den største vækst spås på beboelse og næststørst på retail.

Byen er præget af sin turbulente fortid. Der er tydelige forskelle på øst og vest, og i de enkelte bydele oplever man tit stor lokal forankring. Dette vidner om, at Berlin fra gammel tid er sammensat af et stort antal mindre landsbyer.

Og netop denne viden kan være et afgørende pejlemærke at have i baghovedet, når der skal investeres i den rette størrelse og ejendomstype i en eksakt bydel.

Kig med da DR’s Hammerslag i Julen 2007 besøgte Europas hovedstad, Berlin.

Vidste du, at…

Udvalget af spændende ejerlejligheder til eget brug eller som investering med værdistigningspotentiale og fornuftigt afkast – ofte med udlejningsgaranti – ændrer sig jævnligt. Kontakt derfor ConnectGermany med dine ønsker, herunder pris, størrelse og antal værelser. Jeg vender derefter tilbage med aktuelle muligheder i og lige udenfor Berlin.