Boligemner på Østersøkysten

Den tyske Østersøkyst er lang og lækker, med brede hvide sandstrande samt et væld af bugter, der ligger i læ for vinden. Der er strandafsnit for børn og et væld af aktiviteter for bl.a. sportsentusiaster, naturister og hunde – ja kort sagt for hvad og hvem som helst.

Moderne storbyer, gamle hansestæder og smukke kurbyer ligger som perler på en snor. Oplandet byder på en spændende historisk og kulturel rejse.

Følger du Ostseeküstenradweg, føres du gennem ét langstrakt ferieparadis. Ruten starter tæt på den danske grænse ved Flensborg og slutter nær den polske. Undervejs kommer du gennem smukke landskaber med grønne skove og honningduftende rapsmarker. Forbi smukke Slesvig, Gottorp Slot og Dannevirke med sine ca. 30 km forsvarsvolde, Schloss Glücksburg med betydelig renæssancekunst samt det lille fiskerleje Eckernförde, som fik strategisk betydning i 30-års-krigen i 1600-tallet. Den hyggelige ferieby Kappeln med talrige små gader og hyggelige spisesteder, og det nærvedliggende populære forlystelsescenter/-bad ”Ostsee Resort Damp” med wellness, sport, leg og badeland for alle aldre.

I Slesvig-Holstens hovedstad, Kiel, er der storbystemning og mulighed for at tage på oplevelse via ”den blauen Weg”. I området ved Lübecker Bucht kommer du forbi et væld af sportsaktiviteter, Nordtysklands allerfineste golfpladser, smukke kurbyer og den enorme forlystelsespark Hansa Park med et væld af temaverdener. I baglandet bliver du trukket ind i en fjern verden af Karl-May-Festspiele på det store friluftsteater ved Bad Segeberg. I den gamle Hansestad Lübeck, som er kendt for sine smukke julemarkeder, kan du smage den velkendte marcipan eller tage på en historisk byvandring.

I delstaten Mecklenburg Vorpommern veksler naturen mellem romantiske stejlkyster og rolige sand- og naturstrande, som her og der er afbrudt af elegante strandpromenader og skønne gamle kurbyer. Her møder du en verden af i går med en stemning præget af de gamle storhertuger og kejserfamilier. De nærliggende hansestæder Rostock, Wismar og Stralsund sørger for storbystemning kombineret med fritidsaktiviteter og kultur.

Besøg projektsiden her og se masser af fotos og videos.

Vidste du, at…

Udvalget af spændende ferieboliger til eget brug eller som investering med højt afkast ændrer sig jævnligt. Kontakt derfor ConnectGermany med dine ønsker, herunder pris, størrelse og antal værelser. Jeg vender derefter tilbage med aktuelle muligheder i denne spektakulære feriepark.