Boligemner på Østersøkysten

Den tyske Østersøkyst er lang og lækker, med brede hvide sandstrande samt et væld af bugter, der ligger i læ for vinden. Der er strandafsnit for børn og et væld af aktiviteter for bl.a. sportsentusiaster, naturister og hunde – ja kort sagt for hvad og hvem som helst.

Moderne storbyer, gamle hansestæder og smukke kurbyer ligger som perler på en snor. Oplandet byder på en spændende historisk og kulturel rejse.

Følger du Ostseeküstenradweg, føres du gennem ét langstrakt ferieparadis. Ruten starter tæt på den danske grænse ved Flensborg og slutter nær den polske. Undervejs kommer du gennem smukke landskaber med grønne skove og honningduftende rapsmarker. Forbi smukke Slesvig, Gottorp Slot og Dannevirke med sine ca. 30 km forsvarsvolde, Schloss Glücksburg med betydelig renæssancekunst samt det lille fiskerleje Eckernförde, som fik strategisk betydning i 30-års-krigen i 1600-tallet. Den hyggelige ferieby Kappeln med talrige små gader og hyggelige spisesteder, og det nærvedliggende populære forlystelsescenter/-bad ”Ostsee Resort Damp” med wellness, sport, leg og badeland for alle aldre.

I Slesvig-Holstens hovedstad, Kiel, er der storbystemning og mulighed for at tage på oplevelse via ”den blauen Weg”. I området ved Lübecker Bucht kommer du forbi et væld af sportsaktiviteter, Nordtysklands allerfineste golfpladser, smukke kurbyer og den enorme forlystelsespark Hansa Park med et væld af temaverdener. I baglandet bliver du trukket ind i en fjern verden af Karl-May-Festspiele på det store friluftsteater ved Bad Segeberg. I den gamle Hansestad Lübeck, som er kendt for sine smukke julemarkeder, kan du smage den velkendte marcipan eller tage på en historisk byvandring.

I delstaten Mecklenburg Vorpommern veksler naturen mellem romantiske stejlkyster og rolige sand- og naturstrande, som her og der er afbrudt af elegante strandpromenader og skønne gamle kurbyer. Her møder du en verden af i går med en stemning præget af de gamle storhertuger og kejserfamilier. De nærliggende hansestæder Rostock, Wismar og Stralsund sørger for storbystemning kombineret med fritidsaktiviteter og kultur.

Vidste du, at…

Arkitekttegnede feriehuse
– velindrettede i OstseeResort Olpenitz
– en unik feriepark

| Østersøkysten | No Comments
Tysklands eneste feriepark ved havet blot ca. 45 minutter fra den danske grænse – med laguneagtig stemning. I denne del af ferieparken kan du vælge mellem 2 skønne typer feriebolig - et halvt dobbeltus eller et fritstående hus. Dette tilbud henvender sig til dig, som foretrækker en afslappet ferie i et nybygget, velindrettet og lyst feriehus i et område, der emmer af historie, kultur, shopping, caféliv og storslået fredet natur.

Velindrettede og attraktive ”Kapitänshäuser”
– noget for enhver smag

| Østersøkysten | No Comments
I dette byggeafsnit er der noget for enhver – især Kapitänshäuser byder på et bredt sortiment; bungalows, dobbelthuse, 1,5 eller 2 etages varianter mm. I alt 8 forskellige hustyper findes her, som du individuelt kan sætte dit præg på og som findes i forskellige prisklasser.

Smukke Schleivillen – Pegasus
– blot få meter fra havet

| Boliger, Østersøkysten | No Comments
I den vestlige side af resortet kun få meter fra Østersøen bygges disse smukke hvide huse med navet ”Pegasus”. Tættere kommer man intet sted ved Østersøen på vandet. Et arkitektonisk mesterstykke har bevirket, at alle husene får et fantastisk usyn over havet. Her er muligheden for en investering i en feriebolig, som man ikke fortryder!

Freya, Neya, Svenja eller Finja
– de perfekte ferieboliger til investering eller en kombination med eget brug!

| Østersøkysten | No Comments
I byggeafsnit 6 i OstseeResort Olpenitz kan du nu vælge mellem ikke færre end 270 nye ferieboliger og 4 forskellige typer - Skal det være den perfekte investering/pensionsopsparing med et attraktivt afkast eller i kombination med egen feriebolig og som udgangspunkt for et væld af oplevelser? Så er disse nye emner det helt rigtige valg!

Eksklusive svømmende huse
– direkte på Østersøen i Mini-Dubai

| Østersøkysten | No Comments
Den tyske Østersøkyst ved OstseeResort Olpenitz er lige noget for dig, der søger laguneagtig stemning, strand, sol og autentisk miljø – natur, historie og kultur. På et ikke mindre end 150 hektar stort areal i den smukkeste natur, og i kort køreafstand fra den danske grænse, finder du her en af Tysklands største og mest alsidige ferieparker, OstseeResort Olpenitz. Og parkens highlight er disse spektakulære svømmende huse, der bygges direkte på vandet.