Boligemner på Østersøkysten

Den tyske Østersøkyst er lang og lækker, med brede hvide sandstrande samt et væld af bugter, der ligger i læ for vinden. Der er strandafsnit for børn og et væld af aktiviteter for bl.a. sportsentusiaster, naturister og hunde – ja kort sagt for hvad og hvem som helst.

Moderne storbyer, gamle hansestæder og smukke kurbyer ligger som perler på en snor. Oplandet byder på en spændende historisk og kulturel rejse.

Følger du Ostseeküstenradweg, føres du gennem ét langstrakt ferieparadis. Ruten starter tæt på den danske grænse ved Flensborg og slutter nær den polske. Undervejs kommer du gennem smukke landskaber med grønne skove og honningduftende rapsmarker. Forbi smukke Slesvig, Gottorp Slot og Dannevirke med sine ca. 30 km forsvarsvolde, Schloss Glücksburg med betydelig renæssancekunst samt det lille fiskerleje Eckernförde, som fik strategisk betydning i 30-års-krigen i 1600-tallet. Den hyggelige ferieby Kappeln med talrige små gader og hyggelige spisesteder, og det nærvedliggende populære forlystelsescenter/-bad ”Ostsee Resort Damp” med wellness, sport, leg og badeland for alle aldre.

I Slesvig-Holstens hovedstad, Kiel, er der storbystemning og mulighed for at tage på oplevelse via ”den blauen Weg”. I området ved Lübecker Bucht kommer du forbi et væld af sportsaktiviteter, Nordtysklands allerfineste golfpladser, smukke kurbyer og den enorme forlystelsespark Hansa Park med et væld af temaverdener. I baglandet bliver du trukket ind i en fjern verden af Karl-May-Festspiele på det store friluftsteater ved Bad Segeberg. I den gamle Hansestad Lübeck, som er kendt for sine smukke julemarkeder, kan du smage den velkendte marcipan eller tage på en historisk byvandring.

I delstaten Mecklenburg Vorpommern veksler naturen mellem romantiske stejlkyster og rolige sand- og naturstrande, som her og der er afbrudt af elegante strandpromenader og skønne gamle kurbyer. Her møder du en verden af i går med en stemning præget af de gamle storhertuger og kejserfamilier. De nærliggende hansestæder Rostock, Wismar og Stralsund sørger for storbystemning kombineret med fritidsaktiviteter og kultur.

Vidste du, at…

Arkitekttegnede og velindrettede feriehuse, Hanse og Kogge i OstseeResort Olpenitz ved Østersøen

| Østersøkysten | No Comments
Haus ”Kogge” og Haus ”Hanse” er både velindrettede og arkitekttegnede ferieboliger til særdeles konkurrencedygtige priser. Haus ”Kogge” er et fritliggende hus og Haus ”Hanse” er et halvt dobbelthus. Husene er beliggende i den populære feriepark OstseeResort Olpenitz, hvor du både i og uden for parken finder et væld af fritidsaktiviteter til alle aldre og interessefelter.

Moderne æstetik i Mini-Dubai, direkte ved havet
– Flotte velindrettede Sternhäuser

| Østersøkysten | No Comments
Er du til moderne æstetik og lækker udsigt over havn og vand i den populære feriepark OstseeResort Olpenitz, så er disse moderne feriehuse det rette valg. Her får du masser af kvalitet for pengene, smuk udsigt både indefra og udenfor på din store terrasse eller balkon. Det perfekte udgangspunkt for din ferie i det Nordtyske, hvor du finder aktiviteter, historie og kultur for hele familien.

En sikker investering
– Lækre ferielejligheder i Haus Klabautermann i første række i Mini-Dubai

| Østersøkysten | No Comments
Et helt nyt byggeafsnit med særdeles populære ferielejligheder i ferieparken OstseeResort Olpenitz. Alle indrettet særdeles moderne og praktisk. Lyse rum, moderne sanitet, og den smukkeste udsigt direkte til marinaen gør ferien perfekt for dig selv eller dine gæster. Første byggeafsnit blev udsolgt på meget kort tid, så vent ikke for længe, hvis du ønsker at sikre dig den bedste ferie og investering.

Velindrettede og attraktive ”Kapitänshäuser”
– Noget for enhver smag

| Østersøkysten | No Comments
I dette byggeafsnit er der noget for enhver – især Kapitänshäuser byder på et bredt sortiment; bungalows, dobbelthuse, 1,5 eller 2 etages varianter mm. I alt 8 forskellige hustyper findes her, som du individuelt kan sætte dit præg på og som findes i forskellige prisklasser.

Freya, Neya, Svenja eller Finja
– De perfekte ferieboliger til investering eller en kombination med eget brug!

| Østersøkysten | No Comments
I byggeafsnit 6 i OstseeResort Olpenitz kan du nu vælge mellem ikke færre end 270 nye ferieboliger og 4 forskellige typer - Skal det være den perfekte investering/pensionsopsparing med et attraktivt afkast eller i kombination med egen feriebolig og som udgangspunkt for et væld af oplevelser? Så er disse nye emner det helt rigtige valg!