Boligemner i Polen

Polen er et kæmpestort og mangfoldigt land, som måske mest af alt minder om en usleben diamant. Her får du det hele natur, kultur, wellness og spa, som får enhver dansk hoteldirektør til at blegne af misundelse. Skisport, jagtmuligheder, hiking, rafting og meget mere.

ConnectGermany’s helt unikke ejendomsprojekter er placeret ved de masuriske søer i nordøst også kaldet de 1.000 søers land (selvom der faktisk er over 3.000). Området er på National Geographic’s liste over ”must-see” i verden.

Det næste projekt finder du i de smukke bjerge mod syd på grænsen til Tjekkiet i byen Wisla – 50 km syd for Katowice og op og ned af både den Tjekkiske og den Slovakiske grænse. Wisla er et populært year-round feriested. Det er et velbesøgt vintersportsområde med bla. 20 skilifte og 5 skihop i verdensklasse, men også utroligt dejligt og smukt i sommerhalvåret for trekking, ro og frisk luft i bjergene.

Bemærk: I Polen sælges boliger normalt i rå tilstand (dvs. uden “outfits” som eksempelvis gulve, køkkener, badeværelser). Vores ferieboliger i Polen sælges, med mindre andet er angivet, altid med disse outfits inkluderet i vores angivne priser. Ligesom i Tyskland  og Østrig kan vi selvfølgelig også i Polen tilbyde hjælp hele vejen rundt om ejendomskøbet – før, under og efter!

Vidste du, at…

Nye emner på vej. Kontakt os for mere information.