Boligemner i Spanien

Med mere end 325 solskinsdage om året er Costa del Sol en fantastisk destination året rundt. Placeret i den sydlige del af Málaga-provinsen i det sydlige Spanien i regionen Andalusien.

Costa del Sol bliver ofte oversat til “Solkysten” på dansk.

Costa del Sol strækker sig vestover langs Middelhavskysten fra Nerja, forbi Málaga by, til øst for grænsen til Cádiz-provinsen. Malaga er hovedbyen på Solkysten. Stranden her er over 2500 meter lang med sand importeret fra Sahara. Men med mere end 125 strande på en kystlinje, der strækker sig over 161 kilometer, kan det være udfordrende at vælge blandt de mange perfekte destinationer.

Vest for Malaga dukker Marbella op. Byen har længe været et mondænt sted, men er også kendt for sine gode strande. Mest populær er de centrale strande Puerto Banus og La Fontanilla, der har alle faciliteter som solstole, parasoller, brusere og strandbarer.

Den arkitektoniske stil på Solkysten er en blanding af små hvide huse og større moderne højhuse. Trods det faktum at flere og flere turister finder vej til Solkysten, så gemmer der sig her også et hav af skjulte skatte og uspoleret natur i baglandet. Eksempelvis kan du tage kabelbanen fra den lille landsby, Arroyo de la Miel og opleve hele kystlinjen fra 800 meters højde. Du kan besøge små autentiske andalusiske landsbyer i bjergene med masser af lokal gastronomi og gæstfrihed. Du kan nyde aftensolen på en af de mange små havne, eller du kan besøge de forskellige lokale markeder og tage fx frisk fanget fisk, frugt eller grønt med hjem til lejligheden.

Vidste du, at…

First class modern living

| Spanien | No Comments
Midt mellem middelhavet og Sierra Nevada bjergene finder du dette smukke ejendomsprojekt, som danner ramme om en en perfekt investering til dig selv, dine medarbejdere eller som udlejnings­investering. Her får du det hele - strand, sport, natur og golf og masser af andre sportsaktiviteter, spansk byliv og gastronomi.

Authentic Andalusian Living

| Spanien | No Comments
Placeret i den smukke andalusiske natur er denne juvel på den spanske Solkyst det perfekte escape fra en hektisk hverdag. Med kort afstand til smukke strande, spansk byliv og gastronomi, sport, natur og golf har du her oplevelses- og afslapningsgaranti.