Boligemner i Wien

Egentlig er Wien en alt for pompøs hovedstad til et så forholdsvist lille land som Østrig. Byen ved Donau er en smeltedigel af nordeuropæisk moderne metropolstemning, sydeuropæisk storbycharme, som trækker tråde helt tilbage til romerriget, og man mærker tydeligt historiens vingesus og slaviske indtryk fra det stolte, store tidligere østrig-ungarske dobbeltmonarki.

Wien har det hele, livskvaliteten er helt i top, og du føler dig straks hjemme – her er noget for et hvert humør, alle aldre og interesser. Arkitektur, musik, kunst, historie, vinmarker, wienerwald, forlystelser, markeder, café- og natteliv, den spanske rideskole med de smukke hvide Lipizanere, jule- og ugemarkeder, spa og wellness og meget meget mere. Der er highlights til rigtig mange rejser og rum til fordybelse og forkælelse.

I Wien bor der i dag knap 1,8 mio mennesker fordelt på 23 områder (Bezirke). Den aktuelle befolkningsprognose forudsiger, at 2 mio.-grænsen allerede overskrides i 2023. Denne vækst gør byen til en af Europas absolut hurtigst voksende byer – i samme tempo som Berlin – og bla. derfor med et lige så spændende ejendomsmarked.

Tag forsmag på smukke Wien og se en smule af det, der venter dig i Østrigs smukke hovedstad

Klik her for at se video om Wien på YouTube

Vidste du at…

Vienna Cityappartments
– bo hvor også kejserne fortrak at bo

| Wien | No Comments
Moderne lyse lejligheder i flere størrelser og typer. Vælg blandt 2-4 værelser og 46-107m2. Ideel beliggenhed for alle, der foretrækker fritidsaktiviteter, shopping og spisesteder indenfor en lille radius. I dette ejendomsprojekt vågner du op til følelsen af at have truffet den rigtige beslutning om investering hver dag.

Vienna Modern Living – livskvalitet i opadstræbende Wien-Meidling i 12. Bezirk

| Wien | No Comments
På stor åben og parklignende anlagt grund med blik mod syd bygges her ikke mindre end 5 nye lyse og moderne ejendomme af forskellig art og med mellem 19 og 84 boligenheder i hver. Gode offentlige transportmuligheder til centrum samt hurtig adgang med bil til Wiens opland.

Stjernearkitektur i særklasse i Wien-Schwechat – indflytningsklart

| Wien | No Comments
En perfekt ferie, som kombinerer urban stemning med Østrigs kendte natur - vandre- og cykelture. Strålende hvidt nybyggeri i absolut særklasse. Vælg blandt 2-5 værelser til meget rimelige priser på mellem 211.000-379.000 €.