Disclaimer

Ansvarshavende

Hanne Birgitte Dalgaard
ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
DK-9000 Aalborg
Tel. +45 29 72 16 49
E-mail: info@connectgermany.dk

CVR-nr: 32 83 19 82
Umsatzsteuernr.: 15/244/1105 5

Indhold

Alle informationer og alt indhold på denne webside er kun til personligt brug. Alt på denne hjemmeside, herunder informationer og præsentationer, er udarbejdet så præcist og ajourført som muligt. ConnectGermany kan dog ikke garantere, at alt indholdet er opdateret. Vi hæfter desuden ikke for, om oplysninger givet af tredjepart er fyldestgørende og korrekte. Ændringer af websiden kan forekomme uden varsel.

Ansvarsfraskrivelse

ConnectGermany er ikke ansvarlig for noget direkte eller indirekte tab, som er opstået som følge af adgangen og brugen af indholdet på denne webside. Dette gælder også de sider som denne webside linker til, uanset om indholdet i øvrigt er præcist og/eller fuldstændigt. Vi frasiger os ansvaret for validiteten af indholdet i alle eksterne dokumenter og websider, der linkes til på ConnectGermanys webside.

Copyrights

Det er kun tilladt at downloade materiale fra denne hjemmeside til ikke-kommerciel og personlig brug. Dette er på betingelse af, at du respekterer og overholder alle regler om trademark og andre copyrights.

Varemærker og logoer på denne hjemmeside tilhører ConnectGermany. Anvendelse af materialer, informationer, logoer og lignende, som vises på denne webside, er ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra ConnectGermany.