Spanien

… som investeringsområde

Spanien er et kongerige i den sydlige del af EU. Med sine ca. 46 millioner indbyggere er det det 5. største land i EU. Landets hovedstad er Madrid, som rummer godt 3 millioner indbyggere. Den er i lighed med mange andre europæiske hovedstader en dynamisk by på alle måder, og det kan klart anbefales at gå på opdagelse i både historie, kultur, shopping og selvfølgelig ejendomme. Klimaet i Spanien er yderst solrigt, og selv i de koldeste måneder ligger gennemsnitstemeraturen på omkring 17 grader i på Solkysten i fx Malaga og Marbella.
Spanien er et populært rejsemål med turister fra det meste af Europa. Og som rejsende kan man ved selvsyn konstatere, at Spanien er godt på vej ud af den globale krise. Boligpriserne er stigende og kendisinvestorer som eksempelvis Goldmann Sachs og Bill Gates er igen i stor stil på udkig efter fast ejendom i Spanien. Der kan gøres endda gode investeringer, og med en mangfoldighed af muligheder er her noget for enhver smag og pengepung.

… som ferieland

I Spanien går man aldrig forgæves, hvis man søger smukt havvand, solskinsdage, smukke bjergområder eller lækre restauranter. Særligt er Barcelona og Solkysten populære rejsemål for de danske turister. Barcelona er den 2. største by i Spanien og en af Europas hotteste byer, hvad angår kultur, arkitektur, historie og forlystelser. Solkysten har i mange år været kendt for strande, varme og turisme.
Men Solkysten er langt mere end turisme. For i hele regionen, Andalusien, er der rig mulighed for smukke naturoplevelser som fx. dykning i Middelhavet, skisport i vinterhalvåret eller vandreture i sommerhalvåret i Sierra Nevada-bjergene, og sidst men ikke mindst finder du her et væld af sportaktiviteter, hvor særligt tennis og golf dominerer. Endelig er det også her, du finder Spaniens bedste tapas eller måske ser et glimt af kendisser som eksempelvis Helena Christensen, Pierce Brosnan og David Beckam. Spanien er til rejser og opdagelser året rundt for hele familien.