ConnectGermany

ConnectGermany har siden 2006 specialiseret sig i køb af fast ejendom i Tyskland. Og sidenhen ligeledes i Østrig, Polen og Spanien. Vores solide kompetencer inden for markedsforhold, sprog, kultur og forretningsgange sikrer dig som kunde en optimal og professionel rådgivning.

Vi mener, at seriøsitet, viden og et stort, solidt netværk af danske og internationale samarbejdspartnere skaber den bedste forudsætning for et godt boligkøb.

Vi deler gerne vores store netværk af ofte dansk-/skandinavisk-talende rådgivere. Dette kan dreje sig om advokater, notarer, byggesagkyndige etc. samt servicepartnere inden for forsikring, rengøring, administration, linned og viceværtservice m.fl.

Vi værdsætter et tæt, langvarigt og gensidig tillidsfuldt samarbejde både med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har selvsagt udsøgt vores samarbejdspartnere med størst mulig omhu.

ConnectGermany beskæftiger sig udelukkende med nybyggeri og kernesaneret klassisk byggeri. Det har nogle indlysende fordele for køberen: Stort udvalg, høj funktionalitet og komfort, lave fællesudgifter og et absolut minimum af vedligehold eller uforudsete udgifter.

Vi samarbejder udelukkende med velrenommerede bygherrer med mange års erfaring og en lang række referenceemner.

ConnectGermany ejes af Hanne Birgitte Dalgaard, der er uddannet cand. mag i tysk og internationale forhold fra Aalborg Universitet. Hanne har gennem flere perioder boet og arbejdet i Tyskland og har gennem såvel private investeringer som erhvervsmæssig erfaring et godt kendskab til procedurer, markedsforhold og mekanismer på det tysksprogede marked.