Det siger vores kunder

Kurser og foredrag

Tusind tak for dit oplæg. Vi fik god respons fra de deltagende virksomheder efter workshoppen, og særligt dit oplæg blev fremhævet. Det var ærligt og i øjenhøjde og det var utroligt givende at høre om både opture og nedture i din virksomheds rejse i Tyskland.

Robert Perz, direktøren i Dansk Industri Tyskland, gav også efterfølgende et oplæg og refererede flere gange til dine pointer og fortællinger undervejs.

Så alt i alt utroligt vellykket!”

Michelle Jeppesen,
Projektkonsulent, Erhvervshus Sjælland

“Tak for et virkelig vellykket arrangement, og de studerende talte videre om emnet efterfølgende på gangen. Det er jo netop det, vi gerne vil opnå: at sætte nogle tanker i gang hos dem. Det er jo super, at de møder én, som selv har læst noget af det samme, som de selv gør, så de kan se, hvad man kan med uddannelsen. Især tror jeg, det er rigtig værdifuldt for de studerende at møde en person som dig, der i den grad har øje for netværk, muligheder og ’åbninger’ i markedet. Vi er enige om, at vi meget gerne vil have, at du kommer igen og fortæller en anden gang. ”

Aase Voldgaard Larsen
Associate professor in German language, PhD

“Hannes foredrag var enormt interessant og inspirerende for vores medlemmer i Kommunikation og Sprog. Hele foredraget om virksomheden Connect Germany var en fin kombination af anekdoter og praktiske informationer, som gav blod på tanden for dem, der overvejede at opstarte egen virksomhed, og den positive tone og Hannes passion for sin virksomhed efterlod deltagerne med en følelse af, at ”hvis hun kan, så kan jeg da også!”

Christina Hjortshøj
Regionsformand i Forbundet Kommunikation og Sprog

“Tak for et rigtig fint og meget vedkommende oplæg. Det var godt, at det var så konkret, som det var. Der var meget, som eleverne kunne relatere sig til. Jeg tror faktisk, at mange elever godt kan forstå vigtigheden af tysk. Jeg oplevede i hvert fald efter du var ude og holde oplæg hos os, at flere tog det til sig, at man faktisk fik bedre muligheder på jobmarkedet, hvis man kunne tysk.”

Helle Lyngby Kolbe
Biersted Skole

“Vores Tyskdag var en succes – både blandt elever og lærere/undervisere. De fleste af vores elever har fået mere interesse for og lyst til tysk. Der blev lagt mærke til mange gode pointer i løbet af dagen om vigtigheden af at kunne tysk, men også at det er ok at lave fejl; om kulturelle forskelle m.m.”

Janne Plauborg, på vegne af Aalborghus Gymnasium, Hasseris Gymnasium og Nørresundby Gymnasium

Salg af fast ejendom

“Kære Hanne,

Håber du har haft en god ferie.

Vi har kun positive tilbagemeldinger vedrørende din hjælp vedrørende salg af vores lejlighed.

Der har været hurtig, kompetent og venlig tilbagemelding på vores spørgsmål og videreformidling til de respektive parter.

Jeg har ikke kendskab til omfanget af back-office-indsatsen fra din tyske partner, men må sige, at engagement og kommunikative kompetencer i forhold til kunden ikke forekommer at være helt i topklasse. Dette opvejes dog til fulde af din indsats i partnerskabet.

Derfor alt i alt en meget positiv tilbagemelding herfra og anbefaling til andre.”

Vh. Mogens Sehested Kristensen

“Feriefonden for ansatte ved Struer Kommune har netop solgt en lejlighed i Berlin. Dette kunne vi ikke have gjort uden hjælp fra Hanne Dalgaard, ConnectGermany.

Hun har været en rigtig god hjælp til at sørge for, at sagen har kørt hurtigt og ”smertefrit” igennem det komplekse tyske advokatvæsen. Hele tiden kom der gode og klare meldinger tilbage fra hende, hurtigt svar på spørgsmål. Aldrig ventetid eller tvivl om, hvad der skulle ske efterfølgende.

Ligeledes har hun også haft en god samarbejdspartner, som har hjulpet med det praktiske med lejligheden i Berlin.

Så jeg kan kun sige, at vi har været meget tilfredse med hendes hjælp og rådgivning.

PS: Det var også Hanne, som hjalp os, da vi købte lejligheden.”

Frank Andersen, Formand for Feriefonden for ansatte ved Struer Kommune

“Udfordringen ved at handle ejendom i udlandet er, at det er vanskeligt at oparbejde den nødvendige indsigt i de lokale forhold til at træffe kvalificerede beslutninger. Derfor allierede jeg mig med Hanne Dalgaard, ConnectGermany ApS, da jeg i 2020 besluttede mig for at sælge min lejlighed i Berlin. Ud over at være godt lokalkendt i Berlin har Hanne også et vidtforgrenet netværk af faglige specialister, og derudover udmærkede Hanne sig ved altid at være tilgængelig og leveringsdygtig i fyldestgørende svar på mine mange spørgsmål undervejs. Alt i alt bekræftede det mig i, at jeg med Hanne havde fundet en partner, som sikrede mig de bedste forudsætninger for at lykkes med mit salg af lejligheden. Og salget lykkedes da også over alle forventninger. ”

Leif Lind Simonsen
Privat investor

“Jeg har både købt og fået solgt en lejlighed i Berlin igennem Connect Germany og det har virkelig været en god oplevelse, hvor der hele tiden har været hjælp at hente. Det kan være svært at forstå alt, hvad der kommer af dokumenter fra Tyskland, men Connect Germany har altid med et smil og venlighed været klar til at hjælpe mig og det har bare været guld værd i begge processer.”

Anja Jørgensen

Køb af fast ejendom

“Rigtig mange gange tak hjælpen i forbindelse med vores køb af lejligheder i Berlin. Det var en lang proces med mange bolde i luften og her var det en stor hjælp at have Hanne med på banen. ConnectGermany har en såkaldt fullservice pakke som vi gjorde stor brug af, hvorved vi langt hurtigere fik styr på de mange løse ender omkring alt det praktiske. Bestemt pengene værd fremfor de fodfejl og den tid man i modsat fald selv havde skullet investere i projektet fra søgning af lejlighed til brandslukning når der i opstartsfasen har været de første udfordringer som skulle løses her og nu fra Danmark.”

Forbrugsforeningen
Finn Borgquist
Adm. direktør

“Da vi stod for at skulle købe lejlighed i Berlin, var vi lidt på herrens mark med vores turisttysk,men vi kom i tanke om Hammerslag i Berlin fra DR 1. Vi fandt hurtigt frem til Hanne på nettet, og det blev vores redning, for uden hende ville vi have haft mange problemer hen ad vejen.

Hanne kunne rådgive os om, hvilke områder i Berlin der var attraktive at købe i. Vi blev inviteret til kontoret i Berlin, hvor vi fik en meget høj service, med bl.a. fremvisning af lejligheder.

Da vi fandt det vi søgte hos en anden mægler i byen, var Hanne på sidelinjen med oversættelse af alt, hvad der kom til os på mail, gode råd om spørgsmål, vi skulle stille, samt gennemlæsning af kontrakten.

Efter købet, er vi også blevet informeret om, hvad vi kan forvente af regninger, der vil tilflyde os i lind strøm det første stykke tid. Vi kan kun sige, at uden Hanne var vi ikke kommet så let gennem den til tider svære opgave det er at købe bolig i udlandet.

Til sidst vil vi nævne, at hvis Hanne ikke lige var ved telefonen, fik vi meget hurtigt et kald tilbage. Og hvad angår vores kontakt på mail, gik det også meget hurtigt med at svare, når vi sendte spørgsmål.

Vi kan virkelig anbefale, at man gør brug af ConnectGermany’s Servicepakker, hvis man går med en drøm om at få sin egen bolig i Berlin.”

Lykke og John Johannessen
Sales Managers

“Vi blev tændt af TV-udsendelsen Hammerslag i Berlin og tænkte, ja, hvorfor ikke en lejlighed i Europas nye metropol.

Vi troede, at det kunne vi klare på en hurtig smuttur, men vi blev klogere. Vi har set måske 20 lejligheder og styrtet op og ned ad trapper, været i Berlin 3-4 gange, og ikke på noget tidspunkt blev vores mægler i Berlin synligt træt af os. Det er vi ham meget taknemmelige for – ikke engang da vi havnede på en forkert adresse i den modsatte ende af byen i forhold til, hvor han befandt sig.

Hvor mange mails Hanne ikke har hjulpet med at tyde er ikke mere til at tælle, heller ikke hun har været træt af os, og tak for det – jeg er ikke sikker på, at det er slut endnu.

Vær forberedt på, at det vælter ind af brevsprækken med breve og regninger, nogle større end andre. Specielt købsskatten på 4,5% var en overraskelse, men nu er der heldigvis lavet en oversigt over omkostningerne ved køb af lejlighed i Berlin. Om vi har fortrudt? Nej, ikke et øjeblik. Vi glæder os til næste gang, vi skal derned et smut, og jeg tror, der går mange år, før vi ikke kan finde noget nyt at opleve dernede”

Claus Hjarnø
Økonomikonsulent

“ConnectGermany har gennem hele købsforløbet, lige fra vores første interessetilkendegivelse til alt vedrørende handlen var på plads, ydet en meget professionel service.

Vi har fået svar, information og hjælp med det samme. ConnectGermany har altid fulgt op på spørgsmål og ydet en perfekt service. Vi har følt os særdeles godt behandlet, og vi har følt os trygge ved ConnectGermany’s rådgivning. Også efter handlen har vi fået en fantastisk god service.

Kort sagt, ConnectGermany har ydet en meget kompetent og personlig betjening fra A til Z. Vi giver ConnectGermany vores bedste anbefalinger.”

Annette Borchsenius, Kontorchef &
Niels Erik D. Jensen, Int. direktør

“Vores oplevelse med boligkøb gennem ConnectGermany har været uovertruffen. Vi er på en tryg og behagelig måde blevet taget i hånden fra den første kontakt og er ikke blevet sluppet før de sidste administrative ting er faldet på plads.

Hjælpen fra ConnectGermany har bare været fantastisk både før, under og efter købet. Oplevelsen med at handle bolig i Berlin har takket været ConnectGermany været lige så let som at handle bolig i Danmark.

Vores indtryk er, at den service ConnectGermany giver, er ud over det sædvanlige, og vi kan varmt anbefale andre at handle via ConnectGermany.”

Anja og Uffe Viegh Jørgensen

“At købe fast ejendom er for de fleste ikke hverdagskost – og langt større usikkerhed kan opstå, når ny bolig skal anskaffes i udlandet.

Vi er en gruppe på 12 familier, som er gået sammen om køb af lejlighed i Berlin – og vi har herefter dannet en forening, som står for driften af vores lejlighed, som hver familie benytter som feriebolig – med råderet hver 12. uge – eller ca. 4 gange om året – efter en nærmere aftalt fordelingsplan over 10 år. Ganske få lejligheder kunne komme på tale ud fra et ønsket kriterie om beliggenhed i Prenzlauer Berg samt en lejlighed totalmoderniseret i Altbau. Vi kom hurtigt i kontakt med Hanne Birgitte Dalgaard fra ConnectGermany, som netop var garant for et projekt, som før ønsket. Her var sproget heller ingen hindring – godt bistået af tysk notar, som er dansk talende og skrivende.

Når man er bekendt med, at mægler er sælgers repræsentant i Danmark, så har vi fra første færd været sikker på, at vi var i særdeles trygge hænder hos Hanne. Vi har virkelig oplevet Hanne, som en værdig repræsentant for både sælger og køber – og vi har modtaget god rådgivning og megen hjælp til mange almindelige spørgsmål, som trænger sig på ved køb i udlandet. En hjælp som strækker sig langt ud over, hvad man som køber af fast ejendom kan forvente. Står du over for at skulle købe fast ejendom i Berlin kan vi stærkt ANBEFALE køb gennem Hanne og ConnectGermany.

På alles vegne
Karsten Mouritsen
Prenzlauer Alle 88″

Karsten Mouritsen
Repræsenterer samejeforening bestående af 12 familier

“Vi har fået en fantastisk hjælp af Hanne til at købe en lejlighed i Berlin. Hvis vi ikke havde haft den hjælp, var det nok ikke lykkedes for os. Hanne er fantastisk hurtig til finde ud af tingene for en og til at give respons på det, man er i tvivl om.

Vi giver vores bedste anbefaling til at kontakte Hanne, hvis man står over for at skulle købe lejlighed i Berlin.

Hilsen Lene og Henrik”

Lene og Henrik Bendixen

“En rigtig skøn påske ferie i 2011 efterfulgt af en lige så skøn Kristi Himmelfarts ferie måneden efter fik os

Til at ændre vores drøm om et dansk sommerhus ved vandet til en ferielejlighed i den fantastiske storby – BERLIN.

Efter gode råd fra en kollega, som gennem 5 år har haft en lejlighed i Berlin gik vi i gang med at undersøge mulighederne på nettet og vi besøgte byen et par gange for at finde det rigtige område og den rigtige lejlighed. Der oplevede vi, at det ikke var så nemt som hjemme i Danmark på trods af, at vi igennem vores arbejde har kontakt til tyske kollegaer bosat i Berlin.

Afstanden har muligvis haft en indflydelse, men man følte sig meget på udebane. Vi kom ved lidt af en tilfældighed ind på Connect Germanys hjemmeside – igen – og sendte denne gang en mail for at få lidt nærmere info. Fra det øjeblik vi sendte en forespørgsel til vi fik et svar gik der – et meget kort øjeblik – og siden blev vores store drøm til virkelighed.

Hanne Dalgaard præsenterede os hurtigt og overbevisende om Connect Germanys muligheder for at få vores drøm til at gå i opfyldelse ved professionel information omkring det at købe ejendom i Tyskland. Vi fik hurtigt et rigtig godt indtryk af Hanne og firmaet, og blev hurtig overbevist om, at dette var måden at gøre det på.

Vi blev hurtig præsenteret for nogle gode emner, som vi var nede at kigge på i august 2011. Begge lejligheder fremvist af 2 kompetente mæglere og begge lejligheder af høj standard. Derefter tog vi beslutningen – og så begynder udfordringerne – for der er en del at sætte sig ind i. Det blev dog alligevel til en hurtig handel og overtagelse af lejligheden pr. 1. november 2011 – hvilket vi klart tilskriver Hanne’s meget professionelle arbejde og tilgang til tingene. Hendes net af samarbejdspartnere, hvoraf flere er dansktalende – ikke mindst advokaten/notaren – er en fordel. Der har ikke på noget tidspunkt været problemer med at få koordineret kalendere til de forskellige møder. Vi har fået svar på alle vores spørgsmål – enten telefonisk eller pr. mail – hurtigt og præcist.

Efterfølgende har Hanne været behjælpelig med kontakt til håndværkere, køkkenfirma, forsikringsmæglere osv. som alle har givet det samme meget positive indtryk. Det er kompetente samarbejdspartnere som lavet et godt og tilfredsstillende arbejde.

Alle de efterfølgende breve, regninger og andet korrespondance – vi har fyldt et ringbind med bilag – har Hanne været behjælpelig med oversættelse. Det har været en stor hjælp for os, at Hanne har sendt os diverse info omkring forventede regninger osv. så vi ikke fik nogle ubehagelige overraskelser. Hanne er med hele vejen – før, under og efter.

Så vores drøm er gået i opfyldelse – og her 1 år efter – netop hjemvendt fra endnu en skøn påskeferie i Berlin – og denne gang i vores egen lejlighed – kan vi kun anbefale jer der går med samme drøm som os, at kontakte Connect Germany. Så går den i opfyldelse.”

Pia og Lars Jensen

“Fin introduktion til bestyrelsen – som lagde op til køb af lejlighed i Berlin.

Mange gode muligheder og gode aftaler om fremvisning, da bestyrelsen var på besigtigelsesrejse til Berlin.

Hel igennem god service og information i forbindelse med køb. Mellemled til advokat og sælger, som har ydet et superservice.
Videregivelse af gode kontakter til opsyns-/rengøringsfirma.

Den bedste anbefaling er vel, at vi i forbindelse med nyt køb af lejlighed i Berlin – igen anvender ConnectGermany.”

Dansk Supermarkeds Feriefond

“Anbefaling af ConnectGermany

Berlin er en eftertragtet by for danskere, spændende og nem at komme til.

Men tyskerne er ikke kendt for deres grundighed for ingenting. At købe en lejlighed i den tyske hovedstad er ikke for amatører. Derfor har man brug for en professionel som Hanne Birgitte Dalgaard, der kan hjælpe én gennem de mange forhindringer. For det første skal man jo have et godt udbud af lejligheder at vælge mellem. Når så købet er besluttet, skal der findes advokat og notar. Med en slutseddel på hånden skal der for en ferielejlighed findes rengøringsservice og leverandør af sengetøj og linned mv. Her slutter historien ikke, for der kan opstå situationer, hvor indviklede tyske dokumenter skal tydes og forklares, og også her har vi fået uvurderlig hjælp.

Som formand for Københavns Kommunes Feriefond har jeg været med til at erhverve to dejlige lejligheder i Berlin, som alle lever op til de mange gæsters høje forventninger. Det har samarbejdet med ConnectGermany også gjort.

Venlig hilsen

Jan Trojaborg”

Københavns Kommune
Jan Trøjaborg
Formand for feriefonden

“Vi vil her gerne takke for samarbejdet med ConnectGermany.

Det har været en stor lettelse i det daglige arbejde at have en erfaren ejendomsmægler med gennem hele forløbet med køb af ferielejlighed i Berlin, og vi har fået en fantastisk service og mødt en meget stor hjælpsomhed ved løsning af de forskellige opgaver, der har været i løbet af sådan et byggeprojekt. Alt fra de små detaljer til større byggeopgaver er blevet løst til stor tilfredshed, og alle spørgsmål er blevet besvaret hurtigt, så vi har været meget glade for samarbejdet.”

Finanssektorens Feriefond
Monica Christiansen

“Du har været tålmodig, da det har været en lang proces og samtidig var du klar, da det pludselig skulle gå stærkt og du skulle arrangere besigtigelser med kort varsel, da vi pludselig var på vej til Berlin.Vi har været glade for de kontakter du har arrangeret for os i Berlin i forbindelse med besigtigelsen. Du har været god til, med meget kort varsel, at arrangere besigtigelser i de få dage vi var i Berlin.”

Henrik Olsen
Gribskov Feriefond

“Vi har været fuldt ud tilfredse med din service/hjælp ved købet og indretningen af lærerforenings lejlighed i Berlin.

Uden din hjælp havde det været væsentlig mere kompliceret for ikke at sige umuligt at erhverve lejligheden, ordne forsikringsforholdene, og skabe kontakter til den efterfølgende og meget vigtige servicering i forbindelse med den daglige drift, hvor der hver uge året igennem er 2 hold gæster fra lærerforeningens medlemskreds .

Din hjælp var bestemt også af meget stor betydning med det meget fine forløb apteringen fik.”

Københavns Lærerforening
Lars Fabricius

“Det har været en positiv oplevelse at samarbejde med Hanne Birgitte Dalgaard fra ConnectGermany omkring køb af lejlighed i Berlin. Hun har været meget imødekommende, forklarende og hjælpsom. Vi har løbende fået en opsamling på, hvor langt handlen nu var kommet samt hvem der skulle gøre hvad og hvornår. Ved henvendelser med spørgsmål fik vi hurtigt svar tilbage enten besvaret med det samme eller med oplysning om, at hun ville undersøge det og vende tilbage. Svaret har altid været fyldestgørende og er kommet hurtigt. Det har også været en fordel for os at bruge den tyske advokat som ConnectGermany anbefalede. Han er samtidig dansktalende og det har gjort tingene lidt nemmere for os. Vi så lejligheden første gang d. 16/8-11 og overtagelsen skete allerede 1/10-11. Vi har nu fået lejligheden indrettet og den står klar til udlejning. Vi er indtil nu ikke stødt ind i problemer med papirgangen, så vi har en fornemmelse af at være blevet hjulpet godt igennem handlen.

Tak for samarbejdet.

Med venlig hilsen
Ulla Høgholm Pedersen
Feriefondsadministrator”

Region Midtjylland
Ulla Høgholm Pedersen
Feriefondsadministrator

Høffner Revision Registreret Anpartsselskab, Odense, har benyttet sig af ConnectGermany ApS i forbindelse med erhvervelse af 3 investeringslejligheder i Berlin. Desuden i forbindelse med indhentning og udarbejdelse af ejendomsvurderingsrapport via professionel tysk valuar:

“Høffner Revision vil gerne benytte lejligheden til at takke dig for din indsats. Endnu engang tak for din hurtige og seriøse hjælp.”

Høffner Revision
Johan Høffner

“Udlejningen af vores lejlighed er kommet godt i gang, og vi har ikke nogen negative tilbagemeldinger, kun positive.

Vi er meget glade for, at vi afventede den “rigtige” lejlighed og det servicetilbud, der er i ejendommen.

Jeg vil gerne tilføje, at vi har været meget glade for den service, ConnectGermany har bidraget med. Vi føler os ganske godt klædt på til at tackle de praktiske udfordringer i et andet land, tak for det!”

Danmarks Radio
Søren Hessel Berg
Formand for feriefonden

“Feriefonden for medarbejdere ved Struer Kommune har netop købt en lejlighed i Berlin. Som rådgiver i forbindelse med købet har vi brugt Hanne Birgitte Dalgaard, ConnectGermany.

Køb af fast ejendom i Tyskland foregår noget anderledes end i Danmark, og vi har haft stor hjælp af ConnectGermany, som kender forholdene og papirgangen i landet. Hanne Dalgaard har klaret mange af forhandlingerne med de tyske partnere og har løbende fortalt os, hvilke dokumenter, der ville komme, og hvordan vi skulle forholde os til dem.

Hun har også hjulpet med kontakter til maler og køkkenfirma og har medvirket i forhandlingerne om arbejdet med dem, og vi synes i det hele taget, at vi har fået en særdeles fin service.

Vi kan varmt anbefale andre, som overvejer køb af lejlighed i Tyskland, at bruge ConnectGermany som konsulent.”

Struer Kommunes Feriefond
Kaj Rasmussen
Formand