Passion

Mit job er også min passion, og min vigtigste rolle er at bringe Tyskland, international markedskommunikation og interkulturel kompetence tættere på dig. 3 produkter i samklang centret i Europas største økonomi. Uanset om du køber eller sælger fast ejendom i Tyskland, om du booker et foredrag eller ønsker et undervisningsforløb, er grundpillerne tryghed, grundighed og ansvarlighed. Jeg brænder for at give dig gode oplevelser, og jeg glæder mig til at dele min mere end 20 års erfaring og hele mit kæmpe netværk med dig!

Mission

Omdrejningspunktet i ConnectGermany er tysk og Tyskland. Jeg vil gerne bringe Tyskland tættere på Danmark og gøre det nemt for dig. ConnectGermany forener 3 elementer i et land. Uanset om du er investor eller ferieboligkøber, om du booker et af mine nye foredrag, eller om du investerer i viden via mine kurser, skal dine penge placeres fornuftigt, og der hvor du får mest værdi for dine kroner. Jeg tror på investering med hjerte og hjerne, og derfor tilrettelægges alle samarbejdsforløb altid direkte ud fra dine ønsker og behov! Hos ConnectGermany kommer du hverken til at stå alene eller med uforudsete udgifter.