Passion

Mit job er også min passion, og min vigtigste rolle er at bygge bro mellem mine danske kunder og mit store netværk af europæiske ejendomsudviklere/bygherrer/sælgere. At gøre dette på en god og tryg måde er kernen i hele min virksomhed. Jeg har lang erfaring med ejendomsinvestering samt projektudvikling og et kæmpe netværk af alle former for dygtige rådgivere og samarbejdspartnere. Jeg glæder mig til at dele det hele med dig!

Mission

ConnectGermany’s koncept gør det nemmere at købe investerings-/feriebolig i det tysksprogede område samt øvrige europæiske lande – direkte fra ejendomsudvikleren. Konceptet er specielt målrettet danske feriefonde samt øvrige danske investorer/købere. Og uanset om du er investor eller ferieboligkøber, skal dine penge placeres fornuftigt, og der hvor du får mest værdi for dine penge. Jeg tror på ejendomsinvestering med hjerte og hjerne!